Making of Diana Dumitrescu

Am dus-o pe Diana Dumitrescu pe aeroportul Băneasa unde am pozat-o pentru coperta numărului FHM Septembrie. În ciuda faptului că avea filmări de dimineaţa până seara, Diana s-a simţit foarte bine în mijlocul echipei noastre iar la final a declarat că s-a simţit ca pe platoul de filmare.Fotograful Edward Aninaru s-a străduit să-i facă viaţa cât mai uşoară iar avionul particular ţinut special la sol pentru photoshooting-ul nostru s-a dovedit a fi o ”gazdă” perfectă pentru vedeta telenovelelor româneşti. Mulţumim celor de la Direct Aero Services pentru sprijinul acordat în realizarea şedinţei foto iar pe voi vă invităm să vedeţi câteva secvenţe de la faţa locului, întreg pictorialul putând fi văzut în numărul FHM Septembrie, aflat de vânzare la chioşcuri.

2077358
Dacă ţi-a plăcut trăznaia asta, atunci te poţi abona la fluxul nostru RSS. În plus, ne mai poţi urmări pe Twitter sau pe Facebook, depinde unde îţi faci veacul.

Comentarii

  • Http:///SmartUrl.it/RoML

    Esti Pasionat de Fotbal ? ...intra Aici: Http:///SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! Http:///SmartUrl.it/RoML


Comenteaza si tu!

FHM Covergirl 2012

Baieti si fete, incepe Covergirl 2012. Asteptam cat mai multe inscrieri pe site , dar si fotografii la redactia@fhm.ro . Pe data de 1 august vom opri inscrierile si vom da liber la vot (15 august pana pe 15 septembrie).

Newsletter
Email
Operaţie abonare dezabonare

Pentru o mai bună personalizare:
(date opţionale)
Nume
Prenume
Data naşterii
(zz/ll/aaaa)

Sex
Locaţie

Ești prietenul prietenilor noștri?